ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΝΤΟΥΖ - LZ008

Ηλεκτρικός ταχυθερμαντήρας βρύσης ισχύος 3000W με οθόνη ένδειξης θερμοκρασίας νερού ιδανικός για εξοχικά αλλά και όπου θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια από το ζεστό νερό. Η είσοδος του νερού είναι από το πίσω μέρος. Ο έξυπνος ηλεκτρικός ταχυθερμαντήρας – βρύση με ντουζ, θα σας χαρίσει ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα. Με μέγιστη θερμοκρασία 60° και χωρίς να χρειάζεστε κεντρική θέρμανση ή θερμοσίφωνα! Μία γρήγορη και άμεση λύση για να έχετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ζεστό νερό, χωρίς να καθυστερείτε πια το πρωί στην δουλειά! Αντικαθιστά πλήρως τη βρύση χωρίς απώλειες νερού ή ενέργειας.Έχετε όσο ζεστό νερό χρειάζεστε στην θερμοκρασία που επίσης θέλετε. Ένας όμορφος και εργονομικός σχεδιασμός ιδανικός για την κουζίνα, το μπάνιο και το εξοχικό. Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και τοποθέτηση. Ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα Μέγιστη θερμοκρασία νερού 60°C* Δεν χρειάζεστε κεντρική θέρμανση ή θερμοσίφωνα Αντικαθιστά πλήρως τη βρύση Οπίσθια σύνδεση στο δίκτυο νερού Υλικό: πλαστικό, ανοξείδωτος χάλυβας. Διαστάσεις του Ταχυθερμαντήρα εκ: 16,5 x 12 x 6.5 Μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας, εκ: 150 Μέθοδος θέρμανσης: ηλεκτρική Ισχύς: 220 V Πίεση νερού: 0,04-0,5 MPa Ψηφιακή οθόνη: ναι Χρόνος θέρμανσης νερού: 3-5 δευτερόλεπτα Μέγιστη θερμοκρασία θέρμανσης νερού: 60 ° C. Μήκος σωλήνα για ντους, εκ: 115 Άνετος έλεγχος θερμοκρασίας Χρώμα: λευκό. Βάρος, kg: 1.350 Μέγεθος συσκευασίας, cm: 33,5 x 23 x 10,5 *Η μέγιστη θερμοκρασία του εξερχόμενου νερού εξαρτάται από την θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού και από την πίεση του εξερχόμενου νερού.
€44,90 excluding shipping

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ELITE EHW-3001D 3000W

Ηλεκτρικός ταχυθεμαντήρας βρύση ισχύος 3000W ιδανικός για εξοχικά αλλά και όπου θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια από το ζεστό νερό. Ζεσταίνει άμεσα μόνο το νερό που χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ούτε σταγόνα. Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τη βρύση σας με τον ταχυθερμαντήρα και να τον συνδέσετε σε μια πρίζα. Πολύ ασφαλής και ανθεκτικός στο νερό, σύμφωνος με το πρότυπο IPX4, με αυτόματη θερμική ασφάλεια και προστασία κατά της υπερθέρμανσης. Πολύ εύκολος στη χρήση, σαν κανονική βρύση, με αυτόματη ενεργοποίηση όταν γυρίζετε το χερούλι προς τη μεριά του ζεστού ξεκινάει να δουλεύει και να θερμαίνει το νερό. Η είσοδος του νερού είναι από το κάτω μέρος. Ταχυθερμαντήρας νερού για αντικατάσταση βρύσης Ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα Μέγιστη θερμοκρασία νερού 60°C* Δεν χρειάζεστε κεντρική θέρμανση ή θερμοσίφωνα Αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι Αντικαθιστά πλήρως τη βρύση Η είσοδος του νερού είναι από το κάτω μέρος. Ροή νερού: 3 λίτρα για ζεστό και 3,5 λίτρα για κρύο νερό σε πίεση μικρότερη από 0,1 MPa Πίεση λειτουργίας: 0,04 – 0,6 MPa (0.4 – 6 bar) Κεραμική βαλβίδα λειτουργίας Έχετε όσο ζεστό νερό χρειάζεστε Ρύθμιση θερμοκρασίας νερού από το χερούλι, σαν κανονική βρύση Η λειτουργία αρχίζει όταν γυρνάτε το χερούλι προς τη μεριά του ζεστού και σταματάει όταν το γυρίζετε προς το κρύο (με πίεση νερού > 0.06 MPa) Ο σωλήνας του νερού περιστρέφεται 360ο Χωρίς απώλειες νερού ή ενέργειας Όμορφος σχεδιασμός για την κουζίνα, το μπάνιο, το εξοχικό Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και τοποθέτηση Καλώδιο ρεύματος για σύνδεση σε πρίζα Βάθος: 8,5 εκατοστά Πλάτος: 14 εκατοστά Ύψος: 33 εκατοστά Ισχύς: 3000W *Η μέγιστη θερμοκρασία του εξερχόμενου νερού εξαρτάται από την θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού και από την πίεση του εξερχόμενου νερού.
€51,90 excluding shipping

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΕ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ELITE EHD-3003S 3000W

Ηλεκτρικός ταχυθερμαντήρας βρύσης ισχύος 3000W με οθόνη ένδειξης θερμοκρασίας νερού ιδανικός για εξοχικά αλλά και όπου θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια από το ζεστό νερό. Η είσοδος του νερού είναι από το πίσω μέρος. Ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα Μέγιστη θερμοκρασία νερού 60°C* Δεν χρειάζεστε κεντρική θέρμανση ή θερμοσίφωνα Αντικαθιστά πλήρως τη βρύση Οπίσθια σύνδεση στο δίκτυο νερού Πίεση λειτουργίας: 0,04 – 0,6 MPa (0.4 – 6 bar) Έχετε όσο ζεστό νερό χρειάζεστε Ρύθμισή θερμοκρασίας νερού Χωρίς απώλειες νερού ή ενέργειας Όμορφος σχεδιασμός για την κουζίνα, το μπάνιο, το εξοχικό Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση και τοποθέτηση Οθόνη ένδειξης θερμοκρασίας του νερού Ισχύς: 3000W *Η μέγιστη θερμοκρασία του εξερχόμενου νερού εξαρτάται από την θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού και από την πίεση του εξερχόμενου νερού.
€59,90 excluding shipping