Οροι χρησης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Κάνοντας χρήση του www.fn-emporio.com.gr συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά:
To www.fn-emporio.com.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών που δημιούργησε λειτουργεί και κατέχει νόμιμα η εταιρεία με επωνυμία FN-EMPORIO IKE με εδρα ΤΗΛ 2312314864 στην ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ 27 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΦΜ 801169628 ΔΟΥ ΣΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΜΗ 150704706000 με κεφαλαιο 5000 ευρω .Διαχειριστης της εταιρειας ειναι ο  Δημογλου Νικολαος του Δημητριου με δ/ση Τριανταφυλλοπουλου 49 και μετοχοι η εταιρεια NANA IVEST LTD με εδρα την Βουλγαρια με ποσοστο συμμετοχης 90% και η  Δημογλου Ευβουλη με διευθυνση Γρ.Λαμπρακη 66Α και ποσοστο συμμετοχης10% . Οι κάτωθι όροι θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος στην διεύθυνση www.fn-emporio.com .Ο χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι αποδέχεται τους κατωτέρω όρους .Εάν ο χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να μην συνεχίσει την επίσκεψη, τη χρήση και κάθε συναλλαγή του με το ηλεκτρονικού καταστήμα μας.
To σύνολο του περιεχομένου (λ.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα) και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο δίκτυο από τον fn-emporio.com ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρεία FN-EMPORIO LDT ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του fn-emporio.com ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Το fn-emrporio.com δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ'αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από χρήση του κόμβου.
Το κατάστημα μας παρέχει δεσμούς προς δικτυακούς τόπους των οποίων δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα, καταλληλότητα, λειτουργικότητα ή νομιμότητα τέτοιων δικτυακών τόπων. Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι οι χρήστες παραιτούνται οποιωνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του fn-emporio.com σε σχέση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους.
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες της fn-emporio.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα κ.λ.π.) προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη
δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους.
1 Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών
Όταν δεν αναφέρεται προθεσμία εκτέλεσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας, η παροχή οφείλεται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας. Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός του Ελλαδικού χώρου αλλά και χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά από (9:00πμ - 18:30μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.
2 Επιβεβαίωση της παραγγελίας
Για κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail ή/και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της και την επιβεβαίωση των πραγματικών στοιχείων του παραγγέλοντος.
3 Ακύρωση παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί και δεν έχει παραδοθεί το είδος (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής).Η ακύρωση γίνεται μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), η τηλεφωνικά. Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν διαπιστωθεί ότι τα καταχωρημένα στοιχεία είναι ψευδή και παραπλανητικά η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα .
4 Διαθεσιμότητα προϊόντων
Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώνει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, μπορεί να ανακληθεί η παραγγελία η οποία γίνεται αζημίως . Εάν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στην παραγγελία μπορούν να εκτελεστούν με την σύμφωνη γνώμη και του πελάτη
5 Παραλαβή παραγγελίας
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.
6 Τρόποι πληρωμής
Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής είναι αντικαταβολή πληρωμή με μετρητά η κάρτα εκτός από AMERICAN EXPRESS, η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
7 Τρόπος παράδοσης παραγγελίας
Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν. Τα προϊόντα βάρους μέχρι 2 κιλών εντός του Ελλαδικού χώρου αποστέλλονται με χρέωση 3,90 ευρώ με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier). Για προϊόντα μεγαλυτέρου βάρους η όγκου και με την προϋπόθεση ότι μπορεί να μεταφερθεί με ACS courier η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και φαίνεται α) στην διαδικασία αναζήτησης κάτω από την εικόνα του προϊόντος β) πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας εμφανίζεται και το κόστος μεταφοράς του προϊόντος . Για αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο πελάτης ενημερώνετε από το τμήμα πωλήσεων της fn-emporio για το κόστος των μεταφορικών ανάλογα με την χώρα που βρίσκετε και το προϊόν που έχει επιλέξει.
Οι παραπάνω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
·Όλες οι χρεώσεις αφορούν παράδοση στον πελάτη χωρίς κόστος ορόφων πολυκατοικίας και χωρίς υποχρέωση εγκατάστασης. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση κατ' οίκον, οι χρεώσεις διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία και διαφοροποιούνται αναλόγως ορόφου και δυσκολίας παράδοσης.
· Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές μεγάλων ειδών (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, κλπ.) Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα αποστολής και με την επιλογή της μεταφορικής εταιρίας (εφόσον δεν είναι σύμφωνος με την επιλογή της μεταφορικής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ), θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
· Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν έξοδα αποστολής εκτός εξαιρέσεων όπου αναγράφετε (δωρεάν μεταφορικά) Η εταιρεία δεν χρεώνει έξοδα αντικαταβολής .
8 Εγγύηση και ευθύνη κατασκευαστή . Ευθύνη πωλητή
Α). Ο κατασκευαστής ,προμηθευτής κάθε προϊόντος το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του κατασκευαστή από την ευθύνη του είναι άκυρη. Εάν έχετε αμφιβολία για την ταυτότητα του κατασκευαστή προϊόντος που αγοράσατε από εμάς, ενημερώστε μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες
Β) Κάθε συσκευή (εκτός των απλών στη χρήση προϊόντων) συνοδεύεται από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, στο προϊόν το οποίο αναφέρεται, τη διάρκεια της ισχύος της του προϊόντος ,στην ελληνική γλώσσα με σαφείς οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη
χρήση του. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων.
Γ). Τέλος η FN-EMPORIO LDT έχει όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή. Ειδικά σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε και σε περίπτωση άρνησης του κατασκευαστή προμηθευτή να αναλάβει τις συμβατικές υποχρεώσεις του που απορρέουν από τους όρους της εγγύησης που παρέχει μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες (β) να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος και (γ) να υπαναχωρήσετε, εκτός και αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Οι παραπάνω υποχρεώσεις δεν υπάρχουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή από ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς συσκευής. Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής (Σειριακός αριθμός.) Να μην εξαιρείται η βλάβη με βάση το έντυπο της εγγύησης του κατασκευαστή. Συσκευή της οποίας ο σειριακός αριθμός δεν είναι ταυτόσημος με αυτόν της απόδειξης η του τιμολογίου αγοράς από την εταιρεία μας Δεν γίνεται δεκτή.
9 Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας ενημερώσετε γραπτώς για την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
α)με (email ) στην διεύθυνση: info@fn-emporio.com η nik.dimoglou@gmail.com
β) Τηλεφωνικά στη γραμμή επικοινωνίας πελατών 2310 900000 (κατάστημα acs τούμπας Θεσσαλονίκης)
Με την άσκηση της υπαναχώρησης είστε υποχρεωμένοι να μας επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας δώσετε αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς .Εντός της ίδιας προθεσμίας είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την από την εταιρεία χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής .
Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται: στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.
Α)στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία. π.χ.: η εγκατάσταση (π.χ. κλιματιστικού, απορροφητήρα), η έχουν τεθεί σε λειτουργία (π.χ. ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων/πιάτων, κουζινομηχανές), η έγινε καταχώριση προσωπικών δεδομένων του προϊόντος (π.χ. smartphones . laptop , δορυφορικοί δέκτες).
β) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί.
γ) Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους ατομικής προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές, αποτριχωτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, μαγειρικά σκεύη κ.λπ.).
δ) Στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών. Μετά την ολοκλήρωση παροχής της συμφωνηθείσας υπηρεσίας, ο καταναλωτής έχει αναγνωρίσει ήδη κατά την παραγγελία, ότι χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον η σύμβαση έχει εκτελεσθεί πλήρως. (εγκατάσταση δικτύου , δορυφορική εγκατάσταση και ότι άλλο αφορά σύνθετη ανάθεση που αφορά (πώληση και εγκατάσταση συσκευών)
Όλες οι αποστολές και οι επιστροφές εντος ΕΛΛΑΔΟΣ πραγματοποιούνται με την ACS COURIER από το κατάστημα της ΤΟΥΜΠΑΣ στην Θεσσαλονίκη Διογένους 27 τκ 54454 τηλ 2310 900000
Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την FN-EMPORIO.LDT, η οποία έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.